Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2011 23:17 - Странните возила, които избират абитуриентите
Автор: todorakis Категория: Туризъм   
Прочетен: 1913 Коментари: 1 Гласове:
2



Абитуриентстките балове наближават и при всички положения можем да сме сигурни в едно – тази година отново ще видим от странни, по-странни варианти за транспорт, които младежите ще използват. Това е и причината сега да върнем лентата назад и да си припомним някой от най-странните идеи, на които са залагали досега абитуриентите.

1.С полицейска патрулка на бала.

Безспорно номер едно в класацията за момента остава случаят от 2007 г. когато абитуриент от Варна прикова вниманието на медиите, обществеността и най-вече на ръководните кадри в Министерството на вътрешните работи, след като пристигна на бала в полецейска кола. Кадрите, излъчени по БТВ станаха повод за дисциплинарните уволнения на полицаите Кръстин Господинов и Кирил Джоджев. Униформените доведоха с патрулката абитуриент пред варненското музикално училище. Колата бе с пуснати сирени, а младежът бе славен от колата с поставени белезници. Двамата полицаи в пълно бойно снаряжение доведоха тийнейджъра  под бурните възгласи на съучениците му. Няма БМВ-та, няма ала-бала, пищяха тогава събралите се девойка. След това полицаите демонстративно свалиха белезниците на абитуриента и го обискираха.

image2.Каруцата остава запазена марка.

Няма град в България, в който поне една група от абитуриенти да не се е възползвала от конските сили в буквалния смисъл на думата. Трима или четирима младежи винаги предпочитат да наемат каруца или файтон, вместо лъскава лимузина. Тегленото от добичетата возило предизвиква интереса на минувачите и дори кара пенсионерите да цъкат с език, припомняйки си техните абитуриентски балове.

3.Тракторът.

Земеделската машина също често попада в полезрението на абитуриентите. Водени от идеята да шашнат съучениците си, младежите пристигат на бала с трактор, който паркират до скъпите возила на приятелите си. Някои залагат на нови машини, а други са идвали със стари ЮМЗ-та. Имаше и случай, в който тийнейджър се бе наместил на пейка, качена в ремаркето на трактора.

4.Камион.

Товарните превозни средства също имат своите привърженици за отиване на абитуриентския бал. В сайтовете за споделени видеофайлове могат да се видят клипчета на младежи, които вместо да вземат кола под наем, плащат за тази услуга на шофьорите на камиони. Историята помни случаи, в които абитуриенти 2011 пристигнаха на бала с „Камаз“, „Зил“, „Краз“, както и по нови камиони като „Volvo“, Mack“, „Scania“.




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. skellyn - Нямам никаква идея защо изобщо го правят.
08.02.2011 23:44
Моя позната ми беше казала, че иска на своя бал да мине с патрулка, защото, цитирам, "Искам да видя страхопочитанието в очите на другите и възхитата им". Смятам, че само силно комплексирани хора, които все имат нещо за доказване биха използвали толкова показен начин за минаване на празника си.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: todorakis
Категория: Туризъм
Прочетен: 124468
Постинги: 44
Коментари: 41
Гласове: 30
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930